Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun, Fikret Demirağ’ın şiirlerinden Yaşar Ersoy’un oyunlaştırıp sahnelediği “Hüzün Ana ve Çocukları” oyunu, bu hafta sonu sezonun son iki temsilini yapıyor.
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’ndan yapılan açıklamaya göre “Hüzün Ana ve Çocukları” oyunu, Kıbrıs’ın 8 bin küsur yıllık tarihini destansı bir dille anlatıyor.
Oyunda ada tarihinde yaşanan büyük “altüst” oluşlar, istilalar, gelip geçen egemenlikler, hüzünler, acılar ve göçler tragedyanın “görkemli” diliyle yansıtılıyor.
Açıklamaya göre aynı zamanda bir “barış manifestosu” olan oyun 10 ve 11 Mayıs 20.00’de sezonun son iki temsilini yapıyor.
Oyun için rezervasyon 22 78 782 numaralı telefondan yapılabilir.
HÜZÜN ANA VE ÇOCUKLARI OYUNUNDA SEZONUN SON İKİ TEMSİLİ
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun, Fikret Demirağ’ın şiirlerinden Yaşar Ersoy’un oyunlaştırıp sahnelediği “Hüzün Ana ve Çocukları” oyunu, bu hafta sonu sezonun son iki temsilini yapıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNFICYP, Yiğitler Burcu bölgesindeki taş atma olayları sonrası denetimlerini arttırdı
- Erhan Arıklı: Hükümetten çekilme konusu MYK gündeminden çıkarıldı
- Mavi Vatan-26 Tatbikatı: Doğu Akdeniz, Ege Denizi ve Karadeniz’de icra ediliyor
- İncirli “Turizm sektöründe kriz yönetimi şart”
- Pezeşkiyan “Trump’ın tehdidi kapsamlı savaş suçudur”
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.