Kazakistan’dan 6 ressamın Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için özel olarak hazırladığı ve 30 eserden oluşan “Kazakistan Sanatçıları Resim Sergisi” açıldı.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar tarafından açılan sergi öncesi Kazakistan Sanatçıları adına Dinara Nuger ile UBP Genel Başkanı Ersin Tatar birer konuşma yaptı.
“HARİKA BİR KAMPÜSTE ÇALIŞMA YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ…”
Serginin açılış konuşmasını yapan Dinara Nuger, Kazakistanlı ressamlar olarak harika bir kampüste ve sergide yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Dünyanın her köşesinden gelen öğrencilerin olduğu bir kampus atmosferinde çalışmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Dinara Nuger, Kurucu Rektör Suat Günsel’e ve üniversite çalışanlarına teşekkür ederek sözlerini noktaladı.
Konuşmaların ardından UBP Genel Başkanı Ersin Tatar tarafından Kazakistanlı sanatçılara teşekkür plaketi takdim edilerek, sergi kurdelesi kesildi.
“Kazakistan Sanatçıları Resim Sergisi”, 13 Mayıs’a kadar 08.00-16.00 saatleri arasında Tıp Fakültesi Sergi Salonu’nda ziyarete açık olacak.
HARİKA BİR KAMPÜSTE ÇALIŞMA YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ…
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar tarafından açılan sergi öncesi Kazakistan Sanatçıları adına Dinara Nuger ile UBP Genel Başkanı Ersin Tatar birer konuşma yaptı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı başladı
- 18 yıllık hasret sona erdi: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde
- UNFICYP: Dini ziyaretler iki toplum arasında güven inşa ediyor
- PGM'den vatandaşlara uyarı "Kolay yanabilecek maddeleri güneş altında bırakmayın"
- Arıklı, Krah ile görüştü: Sesimizin kısıldığı bu dönemde bizi dinlemek için gelmeniz çok önemli
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.