Güzelyurt Geliştirme ve Kalkındırma Derneği (GÜKAD) cumartesi günü 7.00-13.00 saatleri arasında Güzelyurt Açık Pazar’da, dar gelirli bireylere yönelik İkinci El Eşya Çadırı’nı üçüncü kez kuruyor.
Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, GÜKAD, gönüllü bağış usulü ile topladığı ikinci el eşyaları cumartesi günü 5 TL’ye satışa sunacak. İkinci el eşya çadırında kıyafetten ayakkabıya, okul çantasından battaniyeye kadar pek çok eşyanın satışı yapılacak.
Kullanılmayan eşya ve giysilerin değerlendirilmesinin önemine de değinilecek ikinci el eşya çadırında daha önceki çadır etkinliklerinde olduğu gibi, ‘Çevre İçin Dayanışma Ekonomisi’ vurgusu yapılacak.
GÜKAD açıklamasında, daha önce gerçekleştirilen ikinci el eşya çadırı etkinliklerinde elde edilen gelirlerle, Güzelyurt Sağlık Merkezi’ne insülin enjeksiyonları için soğutma dolabı alınarak, sağlık merkezinin bu yöndeki ihtiyaçlarına katkı sağlandığı kaydedildi.
GÜKAD’IN İKİNCİ EL EŞYA ÇADIRI CUMARTESİ GÜNÜ KURULUYOR
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İspanya tarihinin en büyük orman yangınında New York büyüklüğünde alan küle döndü
- KTTB: Şiddeti ortaya çıkmadan önleyecek mekanizmaları güçlendirmek zorundayız
- Ertuğruloğlu: Erenköy, hiçbir şart altında esareti kabul etmeyeceğimizin en açık kanıtıdır
- Hasipoğlu: Kadın kooperatiflerinin tüm çalışanlarının sigorta primlerini yüzde 100 karşılayacağız
- Üstel: Erenköy ruhu, Kıbrıs Türk halkının özgürlük iradesinin simgesi olarak sonsuza dek yaşayacak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.