Girne bölgesindeki faaliyet gösteren işletmelerin alkollü içki satış ruhsatlarını yenilemek için 2 Mart’a kadar Girne Kaymakamlığı’na başvurması gerekiyor.
Girne Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, başvuruda istenecek belgeler şöyle: “Dilekçe, alkollü içki lisans fotokopisi, belediye işletme belgesi fotokopisi, kira sözleşmesi- vergiden onaylı koçan fotokopisi, oteller için otel işletme sınıflandırma belgesi, kumarhaneler için imtiyaz belgesi.”
GİRNE’DEKİ İŞLETLEMELERİN ALKOLLÜ İÇKİ RUHSATLARINI YENİLEMEK İÇİN 2 MART’A KADAR BAŞVURMASI GEREK...
Girne bölgesindeki faaliyet gösteren işletmelerin alkollü içki satış ruhsatlarını yenilemek için 2 Mart’a kadar Girne Kaymakamlığı’na başvurması gerekiyor. Girne Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, başvuruda istenecek belgeler şöyle: “Dilekçe, alkollü içki lisans fotokopisi, belediye işletme belgesi fotokopisi, kira sözleşmesi- vergiden onaylı koçan fotokopisi, oteller için otel işletme sınıflandırma belgesi, kumarhaneler için imtiyaz belgesi.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler "Sorumsuzluk varsa gereği yapılacak"
- Gemi faciasında hayatını kaybeden 8 kişinin isimleri belli oldu
- KAZAYI SİYASİ RANTA ÇEVİRENLER UTANSIN….
- İsrail ile Yunanistan, "Aşil Kalkanı" hava savunma anlaşmasını imzaladı
- Üstel: Geminin sefere çıkışına izin veren liman yetkilileri görevden uzaklaştırıldı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.