Girne’de dün akşam Canbolat Sokak’ta şüpheli görülen O.E.U’nun (E-25) üzerinde yapılan aramada, hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 5 gram ağırlığında madde bulunarak emare olarak alındı.
Polis açıklamasına göre, yürütülen ileri soruşturmada olayla ilgili J.U.O’nun (E-20) Alsancak’taki evinde ve üzerinde yapılan aramada, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunan hassas terazi, yaklaşık 40 gram hintkeneviri ile içinde hintkeneviri türü uyuşturucu kalıntısı bulunan öğütücü, sigara sarma kâğıdına sarılı yaklaşık 100 miligram hintkeneviri, yarım gram sentetik cannabinoid içeren bir tam ve bir yarım hap bulunarak emare olarak alındı.
O.E.U ve J.U.O tutuklandı.
BOSTANCI’DA UYUŞTURUCU…
Öte yandan Bostancı Kara Kapısı'nda dün A.A 'nın (E-36) kullanımındaki araçta ve üzerinde yapılan aramada, 3 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu ile içinde tütünle karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu bulunan 3 elle sarılmış ucu yanık sigara bulunarak emare olarak alındı.
Polis açıklamasında A.A’nın tutuklandığı kaydedildi.
GİRNE VE BOSTANCI’DA UYUŞTURUCU…TOPLAM 3 TUTUKLU
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Milli Mücadele Vakfı, Erhürman’ı ziyaret etti: Egemenliğimiz müzakere konusu yapılamaz
- Kathimerini: Mekke Ortak Savunma Anlaşması Atina’da rahatsızlık yarattı
- Fileleftheros: Erhürman metodoloji konusunda BM’yi ikna etti
- Hakan Fidan: Bizim için Kıbrıs'ta çözüm iki devletli çözümün hayata geçmesi
- 15 yaşındaki Can Ulay, Ağrı Dağı zirvesine çıkan en genç Kıbrıslı Türk oldu
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.