Girne Kaymakamlığı, ilçe sınırları içerisinde, ruhsatsız ve yetkisiz olarak Ağaç Budama(Derin Budama), Ağaç Sökme, Ağaç Sökme ve Başka Bir Yere Aktarma, Odun Satışı ve Satış Amacıyla Odun Taşıma yapması nedeniyle birçok vatandaş hakkında cezai işlem başlatıldığını açıkladı.
Girne Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, bu yönde meydana gelen olumsuzlukların önlenmesi ve yurttaşların herharıgi bir cezai işleme maruz kalmaması için, Zeytin, Harup ve diğer meyve ağaçlarıyla ilgili, İlçe Kaymakamlığından ve Çam, Servi ve diğer Orman ağaçlarıyla ilgili olarak Orman Dairesi Müdürlüğü'nden Ruhsat alınması gerektiği hatırlatıldı.
Girne kaymakamlığı cezai işlem başlattı
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Dana “Hedefimiz sonuç alıcı süreçlerin gerçekleşmesidir”
- KTMMOB ve El-Sen arasında “Ortak Enerji Komitesi İş Birliği Protokolü” imzalandı
- Rum Meteoroloji Dairesi: 1968’den beri yaşanan 8’inci en sıcak temmuz
- El Nino önümüzdeki yılın sonuna kadar 50 milyon kişiyi akut açlığa sürükleyebilir
- Recep Tayyip Erdoğan: Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşme Kanun Teklifi, Türkiye'yi terör tehdidinden kurtarmayı hedefliyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.