Girne Amerikan Koleji'nden yapılan açıklamada; "Öğrencilerimiz, akademik başarıları yanında takım sporlarında da disiplinli çalışmaları ile başarı sağlamıştır. Öğrencilerimiz; çıktıkları yolda başarılı bir şekilde ilerliyorlar. Beden eğitimi öğretmenlerimiz ve 'Erkek Masa Tenisi Takımı'mızın zorlu geçen müsabakalar ile son turnuvayı da ikincilik derecesi ile tamamlaması, okul olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve onlara destek veren velilerimizi kutlarız." ifadeleri yer aldı.
Turnuvada; Girne Amerikan Koleji Erkek Masa Tenisi Takımı'nı; Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Kaan Çoban ile öğrencileri Mustafa Esenyel, Ekin Raman ve Artem Kazakov'dan oluşan ekip temsil etti.
GİRNE AMERİKAN KOLEJİ ERKEK MASA TENİSİ TAKIMI GENÇLER FİNALİNDE KÜRSÜYE ÇIKTI.
Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu'nun, ülke genelinde gençler kategorisinde düzenlemiş olduğu ve geçtiğimiz günlerde gerçekleşen turnuvada; GAÜ Okullar Grubu'na bağlı, Girne Amerikan Koleji Erkek Masa Tenisi Sporcuları "Gençler Finali"ndeki müsabakalar sonucunda takım olarak başarı sağlayarak ikinciliği elde etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Güney Kıbrıs ile Fransa arasındaki SOFA anlaşması yarın imzalanıyor
- Hürmüz Boğazı'nda savaşın 100 gününün bilançosu belli oldu
- Holguin, yarın liderlerle ayrı ayrı görüşecek
- Meteoroloji Dairesi Müdürü "El Nino Kıbrıs’ı dolaylı etkileyebilir"
- Putin, Zelenski'nin mektubuna yanıt verdi ''Görüşmenin şimdilik anlamı yok''
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.