Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, RB Leipzig tarafından serbest bırakılan Atınç Nukan'a göz dikti. 25 yaşındaki oyuncuyu stoper rotasyonunda kullanmak isteyen deneyimli teknik adam futbolcuyu bizzat arayarak Galatasaray'a gelmeye ikna etti.
Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği Atınç'ın siyah-beyazlıların görüşmeleri ağırdan almasından dolayı rahatsız olduğu ve menajerine Galatasaray'la temasa geçmesi için talimat verdiği öğrenildi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın önümüzdeki günlerde Atınç Nukan'ın menajeriyle bir araya gelerek transferi resmiyete dökeceği belirtildi. Sarı-Kırmızılılar Atınç'ı yıllık 5 milyon TL'ye razı etti.
Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer çalımı!
Yedek kulübesini güçlendirmek için yerli futbolcu transferine ağırlık veren Galatasaray sürpriz bir isimle daha imza aşamasına geldi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Işık Kitabevi 38. Kitap Fuarı başladı
- 18 yıllık hasret sona erdi: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde
- UNFICYP: Dini ziyaretler iki toplum arasında güven inşa ediyor
- PGM'den vatandaşlara uyarı "Kolay yanabilecek maddeleri güneş altında bırakmayın"
- Arıklı, Krah ile görüştü: Sesimizin kısıldığı bu dönemde bizi dinlemek için gelmeniz çok önemli
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.