Din İşleri Başkanı Talip Atalay yaptığı yazılı açıklamada, genel olarak Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan ancak özellikle Giresun'da can kayıplarına ve ağır hasara yol açan sel baskınlarında kaybolanların sağ salim bulunması için dua ettiklerini belirtti.
Böyle felaketlerin yeniden yaşanmaması için gerekli çevresel ve teknik tedbirlerin topyekun alınacağı inancıyla, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, Türk halkına başsağlığı dileyen Atalay, “Rabbim, gerekli tedbirleri almayı nasip etsin, her türlü felaketten korusun” dedi.
DİN İŞLERİ BAŞKANLIĞI, GİRESUN’DAKİ SEL FELAKETLE İLGİLİ MESAJ YAYIMLADI
Din İşleri Başkanlığı, Türkiye'nin Giresun ilinde meydana gelen sel nedeniyle bölge insanının çok ağır maddi kayıplara uğradığını belirterek, bundan dolayı derin üzüntü içerisinde olduklarını kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Çavuşoğlu "İnsanlık, tarihin en hızlı teknolojik dönüşüm süreçlerinden birini yaşıyor"
- Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi
- Trafik denetimlerinde 405 sürücü rapor edildi, 33 araç trafikten men edildi
- Fikri Ataoğlu, Cevdet Yılmaz'ın 10 Temmuz'da KKTC'ye geleceğini açıkladı
- Türk Kara Kuvvetleri’nin 2 bin 35’inci yılı törenle kutlandı: Her dönem maharetiyle dikkat çekti
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.