Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi’nden arazi kiralayan üreticilerin kira bedellerini ödeme süresinin 22 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldığını duyurdu.
Açıklamada, “Üreticilerimizden gelen talep dikkate alınarak, 20 Kasım Çarşamba günü süt bedellerinin de ödeneceği göz önünde bulundurularak, Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi’nden arazi kiralayan üreticilerimizin sözleşme imzalayıp kira bedellerini ödeme süresi 22 Kasım 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır” denildi.
DEVLET ÜRETME ÇİFTLİKLERİ DAİRESİ’NDEN ARAZİ KİRALAYAN ÜRETİCİLERİN KİRA BEDELLERİNİ ÖDEME SÜRESİ UZATILDI
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi’nden arazi kiralayan üreticilerin kira bedellerini ödeme süresinin 22 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldığını duyurdu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İspanya tarihinin en büyük orman yangınında New York büyüklüğünde alan küle döndü
- KTTB: Şiddeti ortaya çıkmadan önleyecek mekanizmaları güçlendirmek zorundayız
- Ertuğruloğlu: Erenköy, hiçbir şart altında esareti kabul etmeyeceğimizin en açık kanıtıdır
- Hasipoğlu: Kadın kooperatiflerinin tüm çalışanlarının sigorta primlerini yüzde 100 karşılayacağız
- Üstel: Erenköy ruhu, Kıbrıs Türk halkının özgürlük iradesinin simgesi olarak sonsuza dek yaşayacak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.