Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2009 yılından bu yana dünya üniversiteleri sıralaması yapan Çin merkezli Shanghai Ranking’in “Dünya Üniversiteler Akademik Sıralaması 2019”un Alan Sıralamaları listesinde yer aldı.
DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs adasından listeye giren tek üniversite olan üniversite, Turizm ve Otelcilik Bilimleri alanında 76-100 bandında; İktisat Bilimleri sıralamasında 301-400 bandında; üçüncü sırada olan Boğaziçi Üniversitesi ise 401-500 bandında yer aldı.
Bağımsız derecelendirme kuruluşu ShangaiRanking hakkında detaylı bilgiye http://www.shanghairanking.com/adresinden ulaşılabiliyor.
DAÜ, SHANGHAI RANKING’E GİRDİ
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2009 yılından bu yana dünya üniversiteleri sıralaması yapan Çin merkezli Shanghai Ranking’in “Dünya Üniversiteler Akademik Sıralaması 2019”un Alan Sıralamaları listesinde yer aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Polis uyardı: Kaldırımlarda scooter kullanımı yasak
- Oğuzhan Hasipoğlu: Anayasa devletin omurgasıdır önce KKTC’ye inanacaksınız!
- Hristodulidis: Fransa ile savunma anlaşması Haziran'da imzalanacak; Fransız kuvvetleri varlığını artıracak
- Taçoy ve Candan, Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi Başkanı Bayr ile görüştü: Kıbrıs sorunu ele alındı
- Hristodulidis, AB Liderler Zirvesi'ni değerlendirdi: : Büyük gelişmelerde üstlenebileceğimiz rolü kanıtladık
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.