DAÜ-SEN, sel felaketinde hayatını kaybeden gençlere Tanrı’dan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.
Sendikadan yapılan açıklamada, mağdurlara geçmiş olsun dilekleri iletilerek, “En kısa sürede kayıplarını telafi etmelerini temenni eder, kayıpların telafisi ve benzer felaketlerin önlenmesi için yetkilileri göreve çağırırız” denildi.
DAÜ-SEN ayrıca, DAÜ tarafından başlatılan “Sel felaketi bir daha olmasın” yardım kampanyasına katılmak isteyenleri Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası’ndaki 11-304-6170537 numaralı TL hesabına bağış yapmaya çağırdı.
DAÜ-SEN SEL FELAKETİ KONUSUNDA YETKİLİLERİ GÖREVE, HALKI DA YARDIMA ÇAĞIRDI
Doğu Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel Sendikası (DAÜ-SEN), sel felaketlerinin önlenmesi için yetkilileri göreve, halkı da mağdurlara yardıma çağırdı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Polis uyardı: Kaldırımlarda scooter kullanımı yasak
- Oğuzhan Hasipoğlu: Anayasa devletin omurgasıdır önce KKTC’ye inanacaksınız!
- Hristodulidis: Fransa ile savunma anlaşması Haziran'da imzalanacak; Fransız kuvvetleri varlığını artıracak
- Taçoy ve Candan, Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi Başkanı Bayr ile görüştü: Kıbrıs sorunu ele alındı
- Hristodulidis, AB Liderler Zirvesi'ni değerlendirdi: : Büyük gelişmelerde üstlenebileceğimiz rolü kanıtladık
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.