“Ne mutlu bizlere ki ülkemizde çok sesli bir basına sahibiz” diyen Özkurt, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu olarak, kamuoyunu aydınlatma adına büyük bir sorumluluk taşıdıklarının bilincinde olduklarını söyledi.
Özkurt, mesajın devamında şu ifadelere yer verdi;
“BRT, bir Devlet Kurumu olarak tüm medyaya öncü olmak, destek vermek ve tüm ihtiyaçları karşılamak adına her gün kendini yenileyecek adımlar atmaktadır.
11 Temmuz Basın Günü’nde, tüm medya çalışanlarının basın gününü kutlarken, varlık nedenimiz olan halkın, daha da aydınlanması için hergün daha fazla çalışacağımızdan kimsenin kuşku duymamasını arzularım."
BRTK MÜDÜRÜ ÖZKURT, ÇAĞDAŞ VE DEMOKRATİK BİR TOPLUMUN GÖSTERGESİNİN ÖZGÜR BİR BASIN OLDUĞUNU VURGULADI
Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, çağdaş ve demokratik bir toplumun göstergesinin özgür bir basın olduğunu vurguladı. Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, 11 Temmuz Basın Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, çağdaş ve demokratik bir toplumun göstergesinin özgür bir basın olduğunu, çok sesli bir medyanın ise, tüm medya mensuplarının en çok arzuladığı şey olduğunu belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 125 yıllık Turkish Bank, ABD'li şirkete satıldı; bankanın adı Freedom Bank oluyor
- Güler: KKTC'nin güvenliğinin sağlanmasına yönelik askeri hazırlık durumumuz titizlikle güncellenmektedir
- Hakan Dinçyürek: Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet kabul edilemez
- İtalya, İspanya ile Schengen anlaşmasını askıya aldı, sınırları kapattı: Gerekçesi Ceuta krizi
- Rum basını: BM, bugüne kadar sağlanan yakınlaşmaları kayıt altına alan bir belge üzerinde çalışıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.