Polisten verilen bilgiye göre, bahse konu maddelerin bulunduğu aracın sahibi A.M.S (E-37) tutuklandı, soruşturma devam ediyor.
GİRNE’DE UYUŞTURUCU...
Girne’de Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi üzerinde, polis tarafından şüpheli vaziyette görülen O.O.E’nin (E-19) üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sigara, akabinde adı edilenin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada yaklaşık 8 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.
Bahse konu şahıs tutuklandı, soruşturma devam ediyor.
BEYARMUDU KARA GİRİŞ KAPISI’NDA BİR ARAÇTA UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU.
Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’nda, bir araçta yapılan aramada 13 gram ağırlığında hintkeneviri, yaklaşık 14 gram ağırlığında da kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TC Adalet Bakanı Gürlek “Bu yıl 84 hakim ve savcı meslekten çıkarıldı”
- Nikos Hristodulidis: BM, Kıbrıs müzakereleri için anayasa uzmanı görevlendirdi
- Başpiskopos Yeorgios: Kıbrıs Rum tarafı daha fazla taviz vermemeli
- İbrahim Benter’in buluşu nano teknolojik yaklaşımla solunum sistemi hastalıklarına çare oluyor
- Hava sıcaklığı 37-40 derece dolaylarında seyrediyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.