İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Maraş’ın ve bölge insanının yıllarca ihmal edildiğini belirtti.
Bakanlık açıklamasına göre, Bakan Ayşegül Baybars, Halkın Partisi Gazimağusa Milletvekili Hasan Topal ve Halkın Partisi Mağusa İlçe Yönetimi yetkilileriyle Maraş bölgesini ziyaret etti.
Maraşlıların sorunlarını ve hükümetten beklentilerini dinleyen Bakan Baybars, sırasıyla “Şehmuzun Kahvesi” ile “Timisi’nin Kahvesi”nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Bakan Baybars, Maraş sakinlerinin bunca yılın ihmalkarlığından dolayı ciddi sorunlar yaşadığını belirtti.
Bakan Baybars daha sonra, bölge halkının görüş ve önerilerini dinledi, soruları yanıtladı.
BAYBARS: “MARAŞ VE BÖLGE İNSANI YILLARCA İHMAL EDİLDİ.”
İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Maraş’ın ve bölge insanının yıllarca ihmal edildiğini belirtti. Bakanlık açıklamasına göre, Bakan Ayşegül Baybars, Halkın Partisi Gazimağusa Milletvekili Hasan Topal ve Halkın Partisi Mağusa İlçe Yönetimi yetkilileriyle Maraş bölgesini ziyaret etti. Maraşlıların sorunlarını ve hükümetten beklentilerini dinleyen Bakan Baybars, sırasıyla “Şehmuzun Kahvesi” ile “Timisi’nin Kahvesi”nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Baybars, Maraş sakinlerinin bunca yılın ihmalkarlığından dolayı ciddi sorunlar yaşadığını belirtti. Bakan Baybars daha sonra, bölge halkının görüş ve önerilerini dinledi, soruları yanıtladı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turizm ve Çevre Bakanlığı'ndan sahillerdeki kirliliğe tepki: Sahillerde, utandıran manzaralar!
- Ersin Tatar: Özgür Özel, KKTC'deki seçim sürecine müdahale etti
- Bahçeli'den dikkat çeken çıkış: Demirtaş evine, Öcalan umut hakkına kavuşmalı
- Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun uyuşturucu testi pozitif çıktı
- "Kadına yönelik şiddeti iyi dileklerle geçiştiremeyiz"
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.