TAK muhabirine açıklama yapan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, Aydın Denktaş’ın iltihabi hücrelerinde azalma görüldüğünü, kendisini uyutan ilaçların kısmen azaltıldığını ve uyanmasının beklendiğini söyledi.
Dizdarlı, Denktaş’ın hayati tehlikesinin de halen devam ettiğini kaydetti.
Salı günü akşam üstü aşırı yorgunluk, halsizlik ve taşikardi şikayetleriyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne başvuran Aydın Denktaş’a zatürre teşhisi konulmuş; kanındaki iltihabi hücrelerinin çok yüksek olduğu tespit edilince, solunum cihazına bağlanıp, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.
AYDIN DENKTAŞ’I UYUTAN İLAÇLAR KISMEN AZALTILDI… UYANMASI BEKLENİYOR
Zatürre teşhisiyle hastaneye yatırılan ve yoğun bakımda olan Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın eşi, Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın annesi Aydın Denktaş’ı uyutan ilaçların kısmen azaltılmaya başlandığı ve uyanmasının beklendiği öğrenildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Polis uyardı: Kaldırımlarda scooter kullanımı yasak
- Oğuzhan Hasipoğlu: Anayasa devletin omurgasıdır önce KKTC’ye inanacaksınız!
- Hristodulidis: Fransa ile savunma anlaşması Haziran'da imzalanacak; Fransız kuvvetleri varlığını artıracak
- Taçoy ve Candan, Avrupa Konseyi Parlamenter Asamblesi Başkanı Bayr ile görüştü: Kıbrıs sorunu ele alındı
- Hristodulidis, AB Liderler Zirvesi'ni değerlendirdi: : Büyük gelişmelerde üstlenebileceğimiz rolü kanıtladık
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.