Komisyondan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın çağrısıyla 2018 yılında geçerli olacak ikinci asgari ücretini belirlemek amacıyla düzenlenen toplantıda, durum değerlendirmesi yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda işçi ve işveren taraflarının önerilerinin yeniden değerlendirilmesi amacıyla Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nun 24 Temmuz Salı günü saat 10.00’de yeniden bir araya gelmesi kararı alındı.
ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU TOPLANTISI TAMAMLANDI...
Asgari Ücret Saptama Komisyonu bugün yaklaşık bir saat süren toplantısında durum değerlendirmesi yaptı ve 24 Temmuz Salı günü saat 10.00’da yeniden toplanma kararı aldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Limanlar Dairesi Müdürlüğü: "FİLO JET kaptanının ehliyeti geçersizdir" iddiaları gerçeği yansıtmıyor
- Ataoğlu: Yapılan istişareler sonucunda uçak bileti fiyatlarında düşüş yaşandı
- Cesur "Batık teşhis edildikten sonra, 500 metre gibi önemli bir derinlikte kurtarma faaliyetlerine başlanacak"
- Erhürman: İnşallah bugün size yeni bilgi verebileceğiz; yarın ikinci geminin desteğiyle çalışmalar devam edecek
- TCG IŞIN’ın ardından TCG ALEMDAR da Girne’ye ilerliyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.