Arif Hasan Tahsin Tarih ve Kültür Vakfı, ülkede dün kara bir gün yaşandığını belirterek, bunu yaşatanları ve yaşatılmasına yardımcı olanları kınadı.
Arif Hasan Tahsin Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güven Varoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye Cumhurbaşkanı’nın hedef göstermesiyle” Afrika gazetesi ve Şener Levent’e yönelik linç girişiminde bulunulduğunu kaydetti.
Aynı gün Meclis’te yemin töreninde CTP Milletvekili Doğuş Derya’ya ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya yapılan küfürleri kabul etmenin mümkün olmadığını belirten Varoğlu, “Sivil toplum örgütlerinin eylemlerinde göz açtırmayan güvenlik kuvvetlerinin dünkü eylemlerde takındığı edilgen tutumun sorgulanması gerektiğini” ifade etti.
Varoğlu, şöyle devam etti:
“Bu düşüncelerle her zaman özgür düşüncenin yanında olduğumuzu belirtir, halkımıza kara bir gün yaşatanları ve yaşatılmasına yardımcı olanları şiddetle kınar, halkımızın tahriklere kapılmadan, olayları sağduyu ile karşılamasını dileriz.”Arif Hasan Tahsin Tarih ve Kültür Vakfı, ülkede dün kara bir gün yaşandığını belirterek, bunu yaşatanları ve yaşatılmasına yardımcı olanları kınadı.
ARİF HASAN TAHSİN VAKFI: “22 OCAK ÜLKEMİZ İÇİN KARA GÜN OLMUŞTUR”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tuğamiral Zeki Aktürk: Barış Harekatı ile Kıbrıs Türkü'nün hak ve menfaatleri güvenceye alındı
- Güven Bengihan: Mahkemelerin verdiği cezaları tüzüklerle hafifletmek yargıya müdahaledir
- TCMB politika faizini yüzde 37'de sabit bıraktı
- Zeki Çeler: Çözümsüzlük çöküştür, UBP en büyük dersi alacak
- Hava sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkacak
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.