Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti.
KKTC'ye dün gece gelen İmamoğlu, KKTC temasları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı da ziyaret etti.
İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı’na gelişinde Cumhurbaşkanının Özel Kalem Müdürü Cenk Gürçağ karşıladı.
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı’na gelişinde bir grup partili ve sempatizanları tarafından da sevgi gösterisiyle karşılandı.
Cumhurbaşkanı Akıncı ile İmamoğlu görüşmesinde basına açıklama yapılmadı, sadece görüntü alınmasına izin verildi.
İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Akıncı ile görüşmesinin ardından, Kıbrıs Türk Halkı’nın Milli Mücadele Lideri Dr. Fazıl Küçük ile Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın kabirleri ve Boğaz Şehitliği’ni ziyaret edecek.
AKINCI, İMAMOĞLU'NU KABUL ETTİ
Cumhurbaşkanı Akıncı ile İmamoğlu görüşmesinde basına açıklama yapılmadı, sadece görüntü alınmasına izin verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNFICYP, Yiğitler Burcu bölgesindeki taş atma olayları sonrası denetimlerini arttırdı
- Erhan Arıklı: Hükümetten çekilme konusu MYK gündeminden çıkarıldı
- Mavi Vatan-26 Tatbikatı: Doğu Akdeniz, Ege Denizi ve Karadeniz’de icra ediliyor
- İncirli “Turizm sektöründe kriz yönetimi şart”
- Pezeşkiyan “Trump’ın tehdidi kapsamlı savaş suçudur”
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.