Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Başbakan Tufan Erhürman’ın bugün gerçekleştireceği haftalık olağan görüşme iptal edildi.
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Başbakan Tufan Erhürman’ın telefon görüşmesinin ardından bugünkü toplantının iptaline, görüşmenin gelecek hafta yapılmasına karar verildi.
Cumhurbaşkanı Akıncı ile Başbakan Tufan Erhürman’ın bugünkü yoğun programları ve geçtiğimiz hafta TC Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Meclis’te temsil edilen siyasi partilerin başkanlarıyla yapılan toplantılarda genel değerlendirme yapmaları nedeniyle, görüşmenin gelecek hafta yapılması kararlaştırıldı.
AKINCI İLE ERHÜRMAN’IN BUGÜNKÜ HAFTALIK OLAĞAN GÖRÜŞMESİ İPTAL EDİLDİ.
YOĞUN PROGRAMLARI VE ÇAVUŞOĞLU’NUN ZİYARETİ SIRASINDA GEREKLİ DEĞERLENDİRMELERİN YAPILMIŞ OLMASI NEDENİYLE GÖRÜŞME GELECEK HAFTA YAPILACAK
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Öztürkler: Kıbrıs Türk Halkı’nın Sivil Savunma Teşkilatı’na güveni tesadüfi değildir
- Dışişleri Bakanlığı: Fitto'nun veya AB'nin herhangi bir temsilcisinin KKTC'de resmi bir sıfatı yoktur!
- Dr. Gülgün Vaiz'den sıcak çarpmasına karşı hayati uyarılar
- “Kıbrıs Barış Harekâtı Fotoğraf Sergisi” Ankara’da açılacak
- Avrupa Kamu Savcılığı Yunanistan'da milyonlarca euroluk yolsuzluk ortaya çıkardı
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.