Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 2019-2020 Uçuş Eğitim Yılı’nın açılışında yaptığı konuşmada Ege, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs’taki faaliyetlere de değindi. “Fatih, Yavuz sondaj gemilerimizi, Barbaros Hayrettin Paşa, Oruç Reis sismik gemilerimiz görevlerini orada eksiksiz yapıyor. Hem ülkemizin hem de Kıbrıslı kardeşlerimizin hak ve hukukunun gereği neyse bunları yerine getiriyor” diyen Akar, bölgede yaşanan gelişmelerin hiçbir şekilde taviz veya zaafiyet olarak anlaşılması gerektiğini ifade etti. Bölgede herhangi bir oldu bittiye izin vermeyeceklerini de ifade eden Akar, Türkiye ve KKTC vatandaşların hakkını hukukunu çiğnetmeyeceklerinin altını çizdi.
Akar: Herhangi bir oldu bittiye izin vermeyeceğiz
Türkiye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 2019-2020 Uçuş Eğitim Yılı’nın açılışında yaptığı konuşmada Ege, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs’taki faaliyetlere de değindi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Dana “Hedefimiz sonuç alıcı süreçlerin gerçekleşmesidir”
- KTMMOB ve El-Sen arasında “Ortak Enerji Komitesi İş Birliği Protokolü” imzalandı
- Rum Meteoroloji Dairesi: 1968’den beri yaşanan 8’inci en sıcak temmuz
- El Nino önümüzdeki yılın sonuna kadar 50 milyon kişiyi akut açlığa sürükleyebilir
- Recep Tayyip Erdoğan: Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşme Kanun Teklifi, Türkiye'yi terör tehdidinden kurtarmayı hedefliyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.