Meteoroloji Mühendisleri Odası ve Orman Mühendisleri Odası’ndan bir heyet, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü dolayısıyla iklim değişimi ve orman sevgisi konularında farkındalık yaratmak amacıyla 9 Eylül İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.
Meteoroloji Mühendisleri Odası ve Orman Mühendisleri Odası tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün saat 09:30’da gerçekleştirilen ziyarette, deneyler eşliğinde meteorolojik hadiseler ve iklimi korumak maksadıyla yapılabilecekler aktarıldı.
Ormanlara sahip çıkmanın ve fidan dikmenin yararlarının anlatıldığı ziyarette, çocuklara ajanda ile içinde ağaç tohumu olan kalemler dağıtıldı ve çocuklarla birlikte okul bahçesine zeytin fidanları dikildi.
23 MART DÜNYA METEOROLOJİ GÜNÜ VE 21 MART DÜNYA ORMANCILIK GÜNÜ..
9 EYLÜL İLKOKULU ÖĞRECİLERİNE DENEYLER EŞLİĞİNDE METEOROLOJİK HADİSELER VE İKLİMİ KORUMAK MAKSADIYLA YAPILABİLECEKLER AKTARILDI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Trump "İran'la anlaşmaya yaklaştık"
- DSÖ uyardı: Sağlıkta kazanımlar tersine dönme tehdidiyle karşı karşıya
- CHP Genel Merkezi'nde tahliye kavgası: Valilikten Emniyet'e tahliye talimatı, Kılıçdaroğlu'ndan açıklama
- Arıklı: Kayalar–Sadrazam yolu 34 hükümet gördü ama yapılamadı, biz kararlı davrandık ve yaptık
- Güney Kıbrıs yarın sandık başına gidiyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.