BİR SONRAKİ KONSER 9 KASIM’DA...
Festival, 9 Kasım’da Bellapais Manastırı’nda Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın Oskay Hoca yönetiminde ve solist olarak Alper Cengiz’in yer alacağı Beatles’ın şarkılarından oluşan “The Beatles Night” konseri ile devam edecek.
Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği’ nin düzenlediği 16. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, Turizm ve Çevre Bakanlığı, Kültür Dairesi Müdürlüğü işbirliğinde, Telsim Vodafone anasponsorluğunda, Deniz Plaza, Rocks Hotel, Bellapais Gardens ve Kybele Turizm’in katkılarıyla gerçekleştiriliyor.
Biletler 50TL’den Deniz Plaza’lar, Bellapais Bilet Ofisi, Dome Hotel ve konser girişinde temin edinilebiliyor.
16. ULUSLARARASI KUZEY KIBRIS MÜZİK FESTİVALİ’ NDE YARIN AKŞAM ÜNLÜ GİTAR VİRTÜÖZÜ SANEL REDZİC VAR...
16. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali çerçevesinde ünlü Gitar Virtüözü Sanel Redzic, yarın akşam, Bellapais Manastırı’nda resital verecek. Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, saat 20.30’da gerçekleşecek resitalde; Bach Chaconne, Tedesco Caprichos de Goya, Sonata “Ommaggio a Boccherini”, Dyense Songe Capricorne, Albeniz Asturias ve Domeniconi Koyunbaba yapıtlarını yorumlayacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yedek subay aday adaylarına son yoklama uyarısı: Son tarih yarın!
- Arıklı: Partimize iki yeni katılım oldu, onlarla daha güçlüyüz
- Trafik denetimleri: 480 sürücüye yasal işlem, 59 araç trafikten men, bir tutuklu
- BM "İsrail, Gazze'de insani yardımları kısıtlamaya devam ediyor"
- İspanya'da büyük felaket: Ölü sayısı 12'ye yükseldi
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.