Geçicilerle ilgili kamu görevlileri yasa tasarısını beklemeden geçicilerin iş güvencesini sağlayacak yasa tasarısına sıcak baktığını ve konunun ayrı yasa olarak görüşülmesine de destek belirten Özersay, KTHY konusunda da “Mahkemenin almış olduğu kararın uygulanmasının esas olduğunu belirtti.
Özersay’a teşekkür
Kamu-Sen Genel Başkanı, görüşme sırasında Özersay’a teşekkür ederek işleme koymaya çalıştığı projeleri desteklediğini ve çalışmalarını takdirle izlediğini belirtti.
Görüşmede gündemle ilgili konuların da konuşulduğu ziyaretin samimi ve dostane bir ortamda gerçekleştiğinin altı çizildi
KTHY konusunda Mahkemenin almış olduğu karar uygulanmalıdır
Güvence Yasası’nda hemfikiriz Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Genel Başkanı Metin Atan, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’ı ziyaret etti, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Kamu Görevlileri Yasa Tasarısının istişareler neticesinde gerçekleşmesini doğru bulduğunu söyleyerek ziyaretin önemine değindi. Kamuoyunda "Özersay'ın geçicilere karşı" söylemlerinin doğru olmadığı gibi bilhassa Güvence Yasası'na destek olduğunu da ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 125 yıllık Turkish Bank, ABD'li şirkete satıldı; bankanın adı Freedom Bank oluyor
- Güler: KKTC'nin güvenliğinin sağlanmasına yönelik askeri hazırlık durumumuz titizlikle güncellenmektedir
- Hakan Dinçyürek: Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet kabul edilemez
- İtalya, İspanya ile Schengen anlaşmasını askıya aldı, sınırları kapattı: Gerekçesi Ceuta krizi
- Rum basını: BM, bugüne kadar sağlanan yakınlaşmaları kayıt altına alan bir belge üzerinde çalışıyor
-
0SEVDİM
-
0ALKIŞ
-
0KOMİK
-
0İNANILMAZ
-
0ÜZGÜN
-
0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.