kıbrıs sigorta

kstb

telsim

10-05-2024 15:40 SPOR

Offroad şampiyonası Altındağlı anı yarışı ile başlıyor

Offroad şampiyonası Altındağlı anı yarışı ile başlıyor

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği ve Kyrenia Offroad Derneği’nin ortaklaşa organize ettiği Kuzey Kıbrıs 2024 Offroad Şampiyonası’nın ilk yarışı, 12 Mayıs 2024 Pazar günü, Akdağ bölgesinde yapılıyor. “6.Ahmet Altındağlı Anı Offroad Yarışı” adıyla yapılacak yarış 11.00’de başlayacak.

 

Offroad şampiyonası Altındağlı anı yarışı ile başlıyor

Sezonun ilk Offroad yarışı Akdağ’da

Altındağı 6.kez Offroad yarışı ile anılacak

 

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği (KKORD) ve Kyrenia Offroad Derneği (KYOFF) 2023 sezonunda olduğu gibi 2024 yılında da ortak şampiyona, Kuzey Kıbrıs Offroad Şampiyonası’nı organize ediyor. Sezonun ilk yarışı 12 Mayıs 2024 Pazar günü Akdağ bölgesinde hazırlanan etapta yapılacak. Merhum Offroad yöneticilerinden Ahmet Altındağlı anısına bu sene altıncısı yapılacak olan yarış pazar sabahı 10.50 yapılacak seremoni ile başlayacak. Yaklaşık 7,5 kilometrelik etabı yarışmacılar biri deneme olmak üzere üçer kez geçecekler ve en iyi etap derecesini çıkarmaya çalışacaklar.

 

18 ekip kayıt yaptırdı

Baştaşlar Construction Sun Valley sponsorluğunda yapılacak yarış ayrıca; Gönyeli-Alayköy Belediyesi, Güven Sigorta, Çepik Kardeşler, Fly House Investment, GL Homes & Gardens, Özdoğuş Ticaret, Gerçek İnşaat, Kıbrıs Türk Ada Çalışanları Sendikası ve Sülem Ltd.’nin de katkılarıyla yapılacak. Yarışa 18 ekip kayıt yaptırdı. Araçların motor hacimlerine göre 3 sınıfa ayrılan otomobil kategorisi yanı sıra 3 ekip de SSV kategorisinde mücadele edecek. Zet Karting tesislerinin kuzey bölgesinde bulunan Akdağ’da yapılacak yarışın servis alanı, etabın start ve finiş noktası da aynı yerde kurulacak.

 

Program:

Start: 10.50

Deneme Etabı: 11.03

ÖE1: 11.56

ÖE2: 12.49

Ödül Töreni: 14.00





Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu