kstb

telsim

10-12-2015 14:13 EĞİTİM

GAÜ’DEN AFRİKA’YA BÜYÜK ÇIKARTMA GAÜ AFRİKA KAMPÜSÜ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Yükseköğretimde 50.yılına doğru ilerlerken, uluslararasılaşma vizyonu çerçevesinde gerçekleştirmiş olduğu dünya ülkeri ziyaretlerinde, Afrika’da önemli temaslarda bulundu.

GAÜ’DEN AFRİKA’YA BÜYÜK ÇIKARTMA GAÜ AFRİKA KAMPÜSÜ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
GAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Sualp Davut ve Uluslararası Pazarlama Uzmanı Firuze Aygun Osman’dan oluşan GAÜ Küresel bilim heyeti, Afrika’da gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde önemli temaslarda bulundu.  Namibia Yüksek Eğitim Bakanı Alfred Van Kent, Zimbabve Yükseköğretim Kurulu yetkilileri; Prof. Emmanuel Ngara ve Orden Mabika, Ulusal Öğrenci Yardım Fonu CEO’su Hilya Nghiwete, TC Windhoek Büyükelçisi Deniz Çakar, TC Harare Büyükelçisi Hidayet Eriş ve 3. Katip Ömer Doğan  ile gerçekleştimiş oldukları toplantılarda, KKTC ve GAÜ’nün tanıtımının yanında Afrika’da açılacak olan GAÜ Kampüsü ile ilgili önemli temaslarda bulundu.

GAÜ AFRİKA’YA KAMPÜS AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, GAÜ’nün, İngiltere, ABD, Hong Kong, İstanbul, Moldovya ve hazırlıkları devam eden Sri Lanka kampüsünün  ardından, Afrika’da açılacak olan kampüs ile birlikte 7 ülkede faliyet göstereceği belirtildi. Uluslararası bir dünya üniversitesi  olan GAÜ’nün uluslararası kampüsleşme hareketine devam edeceği vurgulanan açıklamada, GAÜ öğrencilerinin gerçek anlamda uluslararası üniversite deneyimini yaşadığı bildirildi. 




Etiketler :
DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu