kstb

telsim

04-12-2015 11:54 EĞİTİM

GAÜ ve KAÜ ORTAKLAŞA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ

“Hayat, Çocuklar ile Renkli” etkinlikleri devam ediyor Minik yürekler, gökkuşağını yakaladı Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) ile Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin (KAU) ortaklaşa düzenlediği “Hayat, Çocuklar ile Renkli” adlı etkinlikte 4. hafta tamamlandı. GAU İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd.Doç.Dr. Feriha Dikmen, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileriyle birlikte Arabahmet bölgesindeki çocuklara eğitim elinin uzatılmasının yanısıra, “eğlenerek farkındalık yaratılması” çerçevesinde yürütülen Sosyal Sorumluluk projesinde bu hafta, “Yüz Boyama Etkinliği” düzenledi.

GAÜ ve KAÜ ORTAKLAŞA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ

Etkileşim, paylaşım ve empati

GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, eğitime katılan çocuklar ile birlikte paylaşım, etkileşim ve empati duygularını geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen yüz boyama etkinliği çerçevesinde, gökkuşağının tüm renklerini kullanarak minik yüreklerin duygularını ve hislerini yüzlerine resmettiler... 

 

Çocuklar gelişme kaydetti

Etkinlikle ilgili olarak açıklamada bulunan Yrd.Doç.Dr. Feriha Dikmen, her hafta eğitim alan çocukların gelişme kaydederek, aralarında kuralan sevgi, güven ve karşılıklı iletişimin daha da güçlenerek sağlam temeller üzerine oturduğunu söyledi.

Etkinliğin gerçekleştirildiği gün ve saatte minik yüreklerin GAU İletişim Fakültesi öğrencilerini KAU dersliklerinde istekli, hevesli ve heyecanlı bir şekilde beklediklerini belirten Dikmen, “Paylaşımlar arttıkça, güven ve sevginin oluşturduğu güçlü bağın minik yüreklerin gözlerinden çok net bir şekilde okunduğuna” dikkat çekerek manevi olarak yaşadıkları mutluluğu ve huzuru, kelimeler ile ifade edemeceğini söyledi

“Hayallerimizi gökkuşağının tüm renkleri ile yüzümüze ve yüreğimize yansıttık” diyerek 4. haftayı özetleyen Dikmen “Hayat, Çocuklar ile Renkli” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin başarılı bir şekilde adım adım ilerlediğini, hedeflenen amaca ulaşıldığını vurguladı.

 




Etiketler :
DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu