kstb

telsim

02-12-2015 15:23 EĞİTİM

Gastronomi Dünyasının Ustaları LAÜ’de

Türkiye Aşçılar Milli Takım kaptanı Erdem Dırbalı LAÜ’ye konuk olacak... Lefke Avrupa Üniversitesi(LAÜ) Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi Bölümü’nün “Exclusive Kitchen Techniques” dersi kapsamında ünlü şefler eşliğinde düzenlenen uygulamalı seminerlerin ikincisi Türkiye Aşçılar Milli Takım kaptanı Erdem Dırbalı tarafından gerçekleştirilecek.

Gastronomi Dünyasının Ustaları LAÜ’de

Dünya ve Osmanlı mutfağından uygulamaların yapıldığı seminerlerin ikinci bölümü, LAÜGastronomi Mutfağı’ndaünlü şef Erdem Dırbalı tarafından 7 Aralık 2015 Pazartesi günü 11.30-15.30 saatleri arasında verilecek.

     Mengen Aşçılık Okulu’ndan mezun olan, çeşitli oteller ve restoranlarda çalışan Dırbalı, 20 yıla yakın meslek hayatında edindiği tecrübeleri LAÜ öğrencilerine aktaracak. Avrupa'nın ve Türkiye'nin önde gelen otelleri; Parklane Hilton London,Ishtar Restaurant -London,Lindsay House Restaurant London, Divan Hotels Group, Gold Hotels Group ve Michelin yıldızlı restaurantlarındaşef olarak çalışarak Türkiye'de ve Avrupa'da isminden söz ettiren Dırbalı, halen İstanbul'da Tüyap Palas Otel'in Yiyecek & İçecek Müdürü olarak çalışmakta olup,ayrıcaTürkiye Aşçılar Milli Takım (TAŞED) kaptanlığını yapıyor.Üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinin organize ettiği mutfak uygulaması, panel ve seminer etkinliklerine katılan Dırbalı LAÜ öğrencileri ile ikinci kez biraraya gelecek.


 




Etiketler :
DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu