kstb

telsim

29-03-2019 08:12 GÜNDEM

DÜN GECE Kİ TRAFİK KAZALARINDA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 5 KİŞİ YARALANDI

Gazimağusa-Lefkoşa ana yolunda gece yarısı meydana gelen trafik kazasında, iki kişi hayatını kaybetti. Bir aracın karşı şeride geçerek bir araçla çarpıştığı kazada iki kişi de yaralandı.

DÜN GECE Kİ TRAFİK KAZALARINDA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 5 KİŞİ YARALANDI

Polis Basın Subaylığı’nın verdiği bilgiye göre, saat 23.55’te Gazimağusa-Lefkoşa anayolunun 18-20’nci kilometrelerinde Pirhan ve İnönü kavşakları arasındaki kazada, Lefkoşa istikametine seyreden İskele’de sakin Coşkun Özkıyıkçı (E-42) yönetimindeki MM 997 plakalı salon araç, dikkatsizlik sonucu yolun sağından ve orta refüjden yoldan çıkıp karşı şeride girdi.

MM 997 plakalı araç, Lefkoşa’dan Gazimağusa istikametine giden Yeniboğaziçi’nde sakin Mehmet Yaba (E-33) yönetimindeki KS 576 plakalı Jeep aracın önünü tıkayarak çarpıştı.

Kazada MM 997 plakalı araç sürücüsü Coşkun Özkıyıkcı ve araçta yolcu olarak bulunan Tuba Kılıç (K-34) kaza yerinde yaşamlarını yitirdi. Bu araçtaki yolcu İpek Özyaşamış(K-32) ise ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

KS 576 plakalı araç sürücüsü Mehmet Yaba ise ambulansla önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne, tedavisinin ardından da Yakın Doğu Hastanesi’ne sevk edildi.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Diğer yandan Lefkoşa-Mağusa anayolu üzerinde saat 22.00 sıralarında trafik kazası meydana geldi.  İnönü Kavşağı ile Pirhan Kavşağı arasında meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.  Polis Basın Subaylığı’dan verilen bilgiye göre kaza, saat 22.00 sıralarında Gazimağusa - Lefkoşa Anayolu üzerinde meydana geldi. Elhoussın Ayman İbrahim (E-21) yönetimindeki LS 385 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada Pirhan kavşağını geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak takla attı. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Elhoussın Ayman İbrahim ve araçta yolcu olarak bulunan Naci Hammadi (E-23) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde, yine araçta yolcu olarak bulunan Yakup Atakan Yılmaz (E-22) ve soyadı henüz tespit edilemeyen Amir isimli şahıslar Gazimağusa Devlet Hastanesine kaldırılmış olup, tedavileri halen sürüyor.

Dün akşamki kazayla 2019'da meydana gelen kazalarda ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu