kstb

telsim

10-10-2017 12:15 SPOR

Binatlı efsaneyi çökertti: 2-4

K-Pet Süper Lig’de 3üncü haftanın kapanış maçında Binatlı, başkentte GAÜ Çetinkaya’yı 4-2 mağlup ederek rakibinin yenilgisizliğine son verdi GERGİN BAŞLANGIÇ: Sakatlıktan dolayı Binatlı’nın dışarı gönderdiği top ile oyuna başlayan GAÜ Çetinkaya gol atınca saha gerildi. Binatlı’nın başlama vuruşuna GAÜ Çetinkaya direnç gösterince Binatlı takımı tepki gösterdi. GAÜ Çetinkaya daha sonra Binatlı’nın beraberlik golü bulmasına engel olmadı. TEMPO YÜKSEKTİ: Haftaya başlarken kalelerinde gol görmeyip mağlup olmayan iki takımın mücadelesi izleyenlere keyif verirken, atılan toplam 6 gol ve Binatlı’nın 4-2’lik galibiyeti sonunda GAÜ Çetinkaya liderliği kaybetti, Binatlı ise lider Doğan’la puanını eşitledi

Binatlı efsaneyi çökertti: 2-4

Hakemler: Kerem Eran *,Kaan Koday *, Hakan Gök *

GAÜ Çetinkaya: Cenk *, Ümitcan * (Dk. 90 Emre), Abbas *, Serkan *, Tunç * (Dk. 75 Muammer *), Sercan *, Faye *, Eko *, Herman *, Erdinç * (Dk. 86 Alladdin), İbrahim *.

Binatlı: Yusuf ***, Taner **, Erbay ***, Sertaç **, Reşit ** (Dk. 89 Kemal Yıldırım), Burak **, Kehinde Amoo ***, Kemal Uçaner ***, Evor Bello *** (Dk. 73 Murat Gertik **), Ebimobowei ***, Mehmet Neşe ** (Dk. 55 Abdullah **).

Goller: Dk. 10 ve 41 Herman (GAÜ Çetinkaya), Dk. 13 ve 45+1 Evor Bello, Dk. 41 Ebimobowei, Dk. 78 Burak (Binatlı)

K-Pet Süper Lig’de 3.haftanın kapanış karşılamasında Binatlı, Atatürk Stadı’nda GAÜ Çetinkaya’ya konuk oldu ve rakibini 4-2 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. İki takım da haftaya başlarken kalelerinde gol görmemişlerdi ve mağlup olmamışlardı.

Binatlı

Önemli anlar:

  1. dakikada ilginç bir gol oldu. Bir sakatlıktan dolayı Binatlı oyuncuları topu dışartı attı. Daha sonra hakem atışında GAÜ Çetinkaya’dan Erdinç topu Binatlı kalesine doğru gönderdi. Erbay topu kaleci Yusuf’a bırakırken Yusuf da Erbay’ın vurmasını bekledi. Boşta kalan topa hareketlenen GAÜ Çetinkaya’dan Herman topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golde Binatlı futbolcuları GAÜ Çetinkaya’lı oyunculara ve teknik heyete yoğun itirazlarda bulundu ve saha bir anda gerildi.

Golden sonra maça başlayan Binatlı oyuncularına GAÜ Çetinkaya direnç gösterince, Binatlı futbolcuları bir kez daha rakiplerine tepkilerini ifade etti. Daha sonra GAÜ Çetinkaya takımı Binatlı’nın gol atmasına engel olmadı ve Evor Bello’nun golü ile skor 1-1 oldu.

27.dakikada GAÜ Çetinkaya’dan İbrahim Çıdamlı soldan çok güzel ortaladı, Herman kafa ile topu filelere gönderdi ve skor 2-1 oldu.

41.dakikada Binatlı atağında sağdan yapılan ortada Evor Bello’nun indirdiği topu Ebimobowei yerden plase vuruşlar ağlara gönderdi ve skoru 2-2 yaptı.

45+1.dakikada Mehmet’in şutunda top ceza sahasında kaldı. Evor Bello, Serkan’a rağmen yerde iken yatarak vurdu ve skoru 3-2 yapan golü kaydetti.

İkinci devrenin başlaması ile Binatlı gole çok yaklaştı. Uçaner’in ortasına Ebimobowia 6 pas üzerinde gol vuruşu yapamadı.

48.dakikada Eko kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yusuf’u geçerek vurdu ancak Yusuf ikinci hamlesini de yaptı ve uçarak topun gol olmasını önledi.

64.dakikada Eko soldan rakiplerini çalımladı. Sıfırdan ortaladı Faye altıpas üzerine topu auta attı.

  1. dakikada Ümitcan’ın müdahalesi ile Murat Gertik yerde kaldı ve Binatlı penaltı kazandı. Burak penaltıyı gole çevirdi ve bu gol ile Binatlı rakibini 4-2 mağlup etti.



Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu