kstb

telsim

17-10-2017 22:26 SAĞLIK

Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemleri

Fizyolojik yaşlanma ile birlikte desteği ve esnekliği azalan dokular sarkmaya başlar. Özellikle yüz ve boyun cildindeki kırışıklık ve sarkmalar hastalar için önemli bir sorun olabilmektedir. Kırışıklık ve sarkmaların tedavisinde bazen bir, bazen de birkaç yöntem bir arada kullanılmaktadır. Yöntemi belirleyen şey, kişinin sorunu, yaşı,iş ve sosyal yaşamdaki aktifliği ve ayırabileceği vakit ve elbetteki beklentileridir.

Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemleri

Hastalar genellikle güncel veya popüler diyebileceğimiz tedavi yöntemleri ile her türlü sorunlarının düzelebileceği eğilimindedirler.

Unutulmamalıdır ki hiçbir yöntem mucize yaratmaz ve her yöntem her sorun için uygun olmayabilir. Bazen estetik dolgu enjeksiyonları ile yüzü şekillendiririz, bazen de ışık dolguları ile cildin nemini ve ışıltısını artırırız. Yüzünüzde beliren kırışıklıkları fraksiyonel lazer teknolojisi ile giderirken, sarkmalarınızı da ultherapyveya iple asma gibi yöntemler ile düzeltebiliriz. Elbette ki yüz gençleştirmede Botoksun nimetlerinden de büyük olasılıkla faydalanırız.

Yöntemleri seçmek, harmanlamak ve hastayı bu konularda bilgilendirmek hekimin görevidir. Bu yöntemleri özetlemek gerekir ise;

*LAZER İLE YÜZ GENÇLEŞTİRME
*ULTHERAPY YÖNTEMİ İLE YÜZ GERME VE YÜZ GENÇLEŞTİRME
*İPLİKLE AMELİYATSIZ YÜZ GERME VE CİLT GENÇLEŞTİRME
*BOTOKS UYGULAMASI İLE YÜZ GERME VE CİLT GENÇLEŞTİRME
*ESTETİK DOLGULAR İLE YÜZ GENÇLEŞTİRME
*IŞIK DOLGUSU İLE YÜZ GENÇLEŞTİRME
*GÖZALTI IŞIK DOLGUSU
*GÖZALTI MORLUK TEDAVİSİ
*YAĞ ENJEKSİYONU İLE YÜZ GENÇLEŞTİRME
*PRP YÖNTEMİ İLE CİLT GENÇLEŞTİRME

*KÖK HÜCRE İLE YÜZ GENÇLEŞTİRME

 

Detaylı bilgi için tıklayınız...




Etiketler :
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu