© Ne Haber Kıbrıs

TUFAD yine coşturdu

Akçay Kültür Sanat Derneği (AKDER) ve Akçay Muhtarlığı’nın organize ettiği 2. Süt Ürünleri Panayırı, 9-10 Eylül tarihlerinde Akçay’da gerçekleştirildi.

Düzenlenen organizasyona konuk edilen TUFAD halk dansları ekibi hafta sonu  Akçay’da coşkulu dakikalar yaşattı.

Akçay  köy meydanında hafta sonu düzenlenen “Üreten toplum hayatta kalır” temalı  Akçay Panayırı”na  ayrı bir renk katan TUFAD,  Akçay’lılar tarafından büyük bir misafirperverlikle karşılandı.   Büyük bir kalabalığın izlediği gecede katılan grup temsilcilerine plaketleri takdim edildi.

Final gecesine  Dördüncü Duvar Kültür Derneği, GÜSAD Halk Dansları, AKDER Tiyatro Klübü, Flamenko füzyon danscı Shifan Özseza, Sinan Gözen Konseri, AKDER Modern Dans, Grup Baria ve TUFAD katkı koydu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER