RUM MÜZAKERECİ’NİN TEMSİLCİ OLARAK DA GÖREV YAPABİLMESİNE YÖNELİK YASA ONAYLANDI
GÜNDEMFileleftheros gazetesi, Andreas Mavroyannis’in BM Daimi Temsilciliği’ne atanmasının akabinde, bu değişiklik yasasının onaylanmasının elzem hale geldiğini kaydederek, Rum Dışişleri Bakanlığı’nın söz konusu değişiklik yasasını hazırlayarak Bakanlar Kurulu’na sunduğunu ve yasanın dün onaylandığını yazdı.
Rum Bakanlar Kurulu’nun, Rum Müzakereci’nin BM Daimi Temsilcisi olarak da görev yapabilmesine olanak sağlayan değişiklik yasasını onayladığı bildirildi.
Fileleftheros gazetesi, Andreas Mavroyannis’in BM Daimi Temsilciliği’ne atanmasının akabinde, bu değişiklik yasasının onaylanmasının elzem hale geldiğini kaydederek, Rum Dışişleri Bakanlığı’nın söz konusu değişiklik yasasını hazırlayarak Bakanlar Kurulu’na sunduğunu ve yasanın dün onaylandığını yazdı.
İlginizi Çekebilir