Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş), Kıbrıs Türk Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası (Tel-Sen) Başkanı ve yönetimine gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle teşekkür etti.
Kamu-İş’ten yapılan açıklamaya göre, Tel-Sen Başkanı Hakan Üredi ve Kamu-İş Başkanı Ahmet Serdaroğlu’nun bir araya geldiği görüşmede, Telekomünikasyon Dairesi’nin geleceği ile özelleştirme politikalarına karşı yürütülen mücadele ele alındı.
Açıklamada, “Telekomünikasyon Dairesi’nin özelleştirme adı altında kurumun ve çalışanlarının içinde bulunduğu durum ile ilgili en doğru bilgiyi aktardıkları için Tel-Sen’e teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
Kamu-İş, açıklamasında ayrıca verilecek mücadelede Tel-Sen ile birlikte hareket edeceklerini vurguladı.
"MİLLİ DEĞER VE KURUMLARIMIZIN 'PEŞKEŞ ÇEKİLMESİNE' MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"
“Toplumun malı ve değeri olan kurumlara sahip çıkmanın", Kamu-İş'in "en temel görevleri arasında yer aldığı” belirtilen açıklamada, “Milli değerlerimizin ve kurumlarımızın 'peşkeş çekilmesi' ile ilgili düşüncesi olanlar bilmelidir ki biz Kamu-İş olarak buna müsaade etmeyeceğiz” denildi.