kstb

telsim

25-07-2019 16:06 SPOR

Zlatan'a G.Saray'ı anlattım! İnşallah gelir

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Jimmy Durmaz, Sarı-kırmızılı takımın Avusturya kampında önemli açıklamalarda bulundu.

Zlatan'a G.Saray'ı anlattım! İnşallah gelir

TRT  Spor'un sorularını yanıtlayan Jimmy, Zlatan Ibrahimovic'e  Galatasaray'ı anlattığını söyledi.

"FATİH TERİM SİZİ İSTERSE..."

Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu ifade eden Durmaz, "Buraya gelirken Türkiye'deki en büyük kulübe geleceğini düşünerek tercih yaptım. Fatih Hoca'dan teklif geldiğini görünce de seçimimi direkt yaptım. Onun gibi biri sizi isteyince çok düşünecek bir şeyiniz olmaz." dedi

"BARTALI BİZİ İYİ HAZIRLIYOR"

Takım kondisyoneri Bartali'nin takımı iyi hazırladığını söyleyen İsveçli futbolcu, "Bartali bizi iyi hazırlıyor. Çok fazla koşuyoruz, sıkı çalışmalar yapıyoruz. Kaslarımızı, bacaklarımızı iyi bir şekilde lige hazırlıyor." diye konuştu.

"G.SARAY GİBİ TAKIMLARDA FATİH HOCA GİBİ ADAMLAR..."

Galatasaray'da her zaman Fatih Terim gibi insanlara ihtiyaç olduğunu belirten 30 yaşındaki futbolcu, "Fatih Hoca, ne istediğini bilen, oyun tarzı belli olan bir teknik direktör. Galatasaray gibi büyük takımlarda, Fatih Hoca gibi büyük adamlara ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

"HOCAM NEREDE İSTERSE ORADA OYNARIM"

Birçok pozisyonda oynayabileceğinin altını çizen Jimmy, "8 ve 10 numaralarda oynadım. Bu pozisyonları da çok sevdim. Hem sağ hem sol tarafta oynayabiliyorum. Fatih Hoca nerede isterse orada oynarım." şeklinde konuştu.

"TAKIM İÇİ REKABET GEREKLİ"

Rekabetten çekinmediğini söyleyen İsveçli yıldız şöyle devam etti: 

"Büyük takımlarda rekabet olması gerekiyor. Her bölgede 2-3 oyuncu olmalı ki rekabet oluşsun. Daha önce de böyle ortamlarda bulundum. Böyle bir takımda oynuyorsanız, takım içi rekabet gerekli."

"IBRAHIMOVIC'E G.SARAY'I ANLATTIM"

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic'e Galatasaray'ı anlattığını söyleyen  JİMMY DURMAZ, "İbrahimovic, şu anda Los Angeles Galaxy'de son sezonunu geçiriyor. İbrahimovic'e Galatasaray'ın büyüklüğünü anlattım ve üzerinde biraz baskı kurdum. İnşallah Galatasaray'a gelir ve burada harika işler yapar. Bu yaşında bile müthiş şeyler yapıyor." diyerek taraftarları heyecanlandırdı.

"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

Son olarak takımın hedeflerinden bahseden yıldız futbolcu, "Her zamanki gibi ilk hedefimiz şampiyonluk. Galatasaray, tarihi çok büyük olan bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'ni en iyi yerde bitirp şamopiyon olmak istiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu