kstb

telsim

16-12-2018 20:42 GÜNDEM

YDP'DEN ÖRNEK OLACAK BİR ETKİNLİK DAHA

Yeniden Doğuş Partisi Kadın ve Gençlik Kollarının organize ettiği “ İrfan Nadir 18 yaş üstü engelli rehabilitasyon merkezinde olan down sendromlu ve engelliler” için karting turnuvası düzenlendi.

YDP'DEN ÖRNEK OLACAK BİR ETKİNLİK DAHA

Yeniden Doğuş Partisi(YDP) genel Başkanı Prof. Dr. Erhan Arıklı’nın startını verdiği turnuvada Genel Sekreter Turan Büyükyılmaz, Gazimağusa İlçe Başkanı Mehdi Uysal, Lefkoşa İlçe Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, bölge gençleri ve partililer katıldı.

Organizasyonun düzenlenmesinde etkin rol üstlenen Kadın ve Gençlik Kollarına teşekkür eden Arıklı,”  böylesi sosyal sorumluluk projelerine her partinin, sivil toplum örgütlerinin, kurum kuruluşlarla beraber her vatandaşın duyarlılık göstermesi gerekmektedir.  Toplumumuzun her breyi bizim için önemlidir. Herkesi kucaklayıcı ve yaşanabilir bir ülke yaratmak için sürekli çalışıyoruz. Düşünen ve aynı zamanda üreten bir halk olduğumuzu anlatmak ve iç barışı sağlamak adına her türlü organizasyonlarda olduk ve olmaya da devam edeceğiz” diyerek katılım gösteren duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu