kstb

telsim

02-07-2019 14:46 TEKNOLOJİ

WhatsApp sağlığa yararlı

Yapılan bilimsel araştırmaya göre, WhatsApp ve benzeri sosyal medya uygulamaları düşünülenin aksine, insan sağlığı için yararlı olabilir.

WhatsApp sağlığa yararlı
  • Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bu defa bilimsel bir çalıma ile gündemde.

  •  

    Zira bilim dünyasında kısa sürede en çok konuşulan konu haline gelen iddiaya göre WhatsApp ve benzeri sosyal medya uygulamaları düşünülenin aksine, insan sağlığı için yararlı olabilir.

  •  

    En azından Edge Hill Üniversitesi'nde görev alan akademisyenlerin iddiası bu yönde.

    Söz konusu araştırmaya göre, WhatsApp'ta arkadaşlarla ve aileyle zaman geçirmenin psikolojik açıdan sağlıklı olduğu sonucuna varıldı.

    <iframe frameborder="0" height="312" id="google_ads_iframe_/37011203/ntv_mobile/foto-galeri/teknoloji/MPU1_0" name="google_ads_iframe_/37011203/ntv_mobile/foto-galeri/teknoloji/MPU1_0" scrolling="no" title="3rd party ad content" width="375"></iframe>

  •  

    İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, araştırmaya katılan WhatsApp kullanıcılarının özgüvenlerinin arttığı ve yalnızlık hissinin azaldığı tespit edildi.

  • WHATSAPP'IN AZ BİLİNE 10 ÖZELLİĞİ

    WHATSAPP'IN AZ BİLİNE 10 ÖZELLİĞİ

    Peki WhatsApp'ın bütün özelliklerine hakim misiniz?

    İşte mutlaka bilmeniz gerek 10 WhatsApp özelliği...

  • EMOJİ TARAMASI

    EMOJİ TARAMASI

    WhatsApp'ta çok fazla emoji var, evet. Bazen doğru anda doğru emoji'yi bulmak çok zor olabiliyor. Artık istediğiniz emoji'yi kelime kullanarak aramanız mümkün olacak. Ancak bu özelliği kullanmak için 'auto correct' özelliğinizin açık olması gerekiyor.




DİĞER TEKNOLOJİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu