kstb

telsim

08-10-2018 21:13 GÜNDEM

UYUŞTURUCU VE BAĞIMLILIK TÜM DÜNYAYI ETKİLEDİĞİ GİBİ BİZİM ÜLKEMİZİ DE TEHDİT EDEN UNSURLARDAN BİRİ

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sekreteri Kadın ve Çocuk Hakları Komitesi Başkanı Ayşe Özdemirağ, uyuşturucu ve bağımlılığın tüm dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de tehdit eden unsurlardan biri olduğunu belirtti.

UYUŞTURUCU VE BAĞIMLILIK TÜM DÜNYAYI ETKİLEDİĞİ GİBİ BİZİM ÜLKEMİZİ DE TEHDİT EDEN UNSURLARDAN BİRİ

Özdemirağ, yaptığı yazılı açıklamada sağlıklı gelecekler yetiştirebilmek için eğitimin şart olduğunu belirterek, “Mutlu aileler, mutlulukla sarf edilen emek ile mutlu toplumlar oluşur” ifadelerini kullandı.

 
KAMU-SEN’in üyelerine yönelik eğitim seminerleri panelleri düzleyerek üyelerini bilgilendirdiğine işaret eden Özdemirağ, şunları kaydetti:

“Sendikamız daha önceki dönemlerde, ‘Alkol ve Madde Bağımlılığının Aile İçi Şiddeti Etkiler Panelini’ Lefkoşa ve Gazimağusa’da iki büyük şehrimizde, ‘Benim Çocuğum Yapmaz’ başlıklı eğitimi de farklı günlerde interaktif şekilde gerçekleştirmiştir.  KAMUSEN bu yöndeki duyarlılığını göstermiş ve göstermeğe de devam edeceğini gururla söylüyoruz. Ailelerin bu yönde eğitim almaları toplum içinde büyük önem arz etmektedir. Hak ve özgürlüklerin kullanımını engelleyen zararlı maddelerin ve alışkanlıkların karşısında durmaya ve bunlarla mücadele etmek için Başbakanlığa Bağlı Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonuna her türlü katkıyı koymaya hazırız”




Etiketler :
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu