kstb

telsim

01-08-2019 09:27 TEKNOLOJİ

Twitter’ın eski masaüstü tasarımı geri getirilebiliyor

Birkaç gün önce kullandığı tasarımı kökten kaldırıp yepyeni bir tasarıma geçiş yapan Twitter, bazı kullanıcıları hiç memnun etmedi.

Twitter’ın eski masaüstü tasarımı geri getirilebiliyor

Birkaç gün önce kullandığı tasarımı kökten kaldırıp yepyeni bir tasarıma geçiş yapan Twitter, bazı kullanıcıları hiç memnun etmedi. Artık, insanların tanıdığı ve sevdiği eski tasarıma geri dönme seçeneği, resmi olarak, bulunmasa da GoodTwitter geliştiricileri bu duruma müdahale etti ve eskiyi geri getirdi!

Twitter eski tasarıma nasıl dönülür sorusunu sevmiyor

Geriye doğru bakmadığını net bir dil ile belirten Twitter, geçmişi düşünmediğini defalarca belirtti. Gelen tepkilere rağmen kararlılığını sürdüren sosyal medya platformu, yaklaşık bir yıl boyunca kullanıcılara alışma süreci adına zaman verdiğini söyledi.

Twitter, eski tasarıma dönüş yapılabilmesi adına herhangi bir resmi yol sunmuyor. GoodTwitter yetkilileri ise buna tepki olarak bir çözüm üretti. İlgili ekipte bulunan ve “ZusorOW” ismi ile Twitter’da yer alan bir kişi, bir tarayıcısı uzantısı paylaştı.

Test edilen tarayıcı uzantısı çalışıyorGoogle Chrome ve Mozilla Firefoxtarayıcıları ile uyumlu olan uzantı, Twitter’ın yeni tasarımını ortadan kaldırarak bir önceki tasarımın kullanılmasını sağlıyor. Buna ek olarak, GoodTwitter yazılımcıları güvenlik endişesi duyan kişilere bir açıklama yaptı.

“GitHub mecrasındaki açık kaynak kodumuzu herkes inceleyebilir. Eklentimiz kimsenin hesap bilgilerini toplamıyor. Biz, bu memnuniyetsizliği ortadan kaldırmak istedik ve onu kaldırdık.”

Eğer Google Chrome veya Mozilla Firefox kullanıyorsanız ilgili tarayıcıların uygulama indirme sitelerinde yer alan bu sistemi indirebilirsiniz. Kendisine güvenmiyorsanız onu indirmemeyi tercih etmelisiniz.




Etiketler : GoodTwitter
DİĞER TEKNOLOJİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu