kstb

telsim

12-07-2019 09:14 TEKNOLOJİ

Twitter sorunun çözüldüğünü böyle duyurdu: Bizi özlediniz mi?

Popüler sosyal medya platformu Twitter’a yaklaşık bir saat boyunca erişim sağlanamadı. Twitter’a girmek isteyen kullanıcılar, “Teknik bir sorun var” uyarısıyla karşılaştı. Sorunun çözülmesinin ardından Twitter, resmi hesabından "bizi özlediniz mi?" paylaşımı yaptı. Bu paylaşımdan birkaç saat sonra Twitter kullanıcıları bir kez daha erişim sorunuyla karşı karşıya kaldı ancak bu durum uzun sürmedi. An itibariyle platforma erişimde herhangi bir sorun yaşanmıyor.

Twitter sorunun çözüldüğünü böyle duyurdu: Bizi özlediniz mi?

320 milyonu aşkın aylık aktif kullanıcısı olan Twitter’da yaklaşık bir saat süren dünya genelinde bir erişim sorunu yaşandı. Popüler sosyal medya platformuna giriş yapmak isteyen kullanıcılar, “Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz” mesajıyla karşılaştı.

Twitter'ın durum sayfasından yapılan açıklamada sorun yaşandığını doğrulanarak, "Kullanıcıların Twitter'a erişmelerini engelleyen problemi araştırıyoruz. Ne olduğu hakkında bilgilendirme yapacağız" ifadeleri kullanıldı.  

"BİZİ ÖZLEDİNİZ Mİ?"

Sosyal medya platformu yaşanan teknik sorunun çözüldüğünü, resmi hesabından esprili açıklamayla duyurdu. Twitter'dan, "bizi özlediniz mi?" (miss us?) paylaşımı yapıldı. Kullanıcılar paylaşıma eğlenceli yorumlarla karşılık verirken, gönderi yaklaşık 65 bin kez beğenildi.  

Bu paylaşımdan birkaç saat sonra Twitter kullanıcıları bir kez daha erişim sorunuyla karşı karşıya kaldı ancak bu durum uzun sürmedi. An itibariyle platforma erişimde herhangi bir sorun yaşanmıyor.




DİĞER TEKNOLOJİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu