kstb

telsim

02-10-2015 19:20 MAGAZİN

Türkcel'liler Kıbrıs Rallisi'nde unutulmaz anlar yaşadı

Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere ERC Kıbrıs Rallisi’nde ayrıcalık Kıbrıs Rallisi’ne unutulmaz tanıklık Turkcell Platinum müşterileri Kıbrıs Rallisi’ni kendileri için ayrılan özel alanda, ayrıcalıklı izledi, bu önemli organizasyondan unutulmaz izlenimlerle ayrıldı.

Türkcel'liler Kıbrıs Rallisi'nde unutulmaz anlar yaşadı

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in anasponsorluğunda, Uluslararası Otomobil Federasyonu’nun (FIA) düzenlediği ‘Kıbrıs Rallisi’, bu yıl da olağanüstü ilgi gördü.

Avrupa Ralli Şampiyonası’nın 10’uncu, Ortadoğu Ralli Şampiyonası’nın 6’ncı yarışı olan Kıbrıs Rallisi’nin Lefkoşa’daki özel etabını, Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum müşterileri özel alandan izledi.

Yaşanan ralli heyecanına, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı da tanıklık etti.

 

 

KKTC’den 6 yarışmacı

 

Kuzey Kıbrıs Turkcell anasponsorluğunda, Kıbrıs Otomobil Derneğiçatısı altında ve Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu’nun işbirliğindeki ralliye, Lefkoşa’nın Türk ve Rum belediyeleri ev sahipliği yaptı. Rallinin özel seyirci etabı, ara bölgede yer aldı.

Yarışmaya KKTC’den 6 yarışmacı katıldı.

 

 

Unutulmaz izlenim

 

Turkcell Platinum müşterileri Kıbrıs Rallisi’ni kendileri için ayrılan özel alanda, ayrıcalıklı izledi, bu önemli organizasyondan unutulmaz izlenimlerle ayrıldı.

Ana sponsor Kuzey Kıbrıs Turkcell’in müşterilerine yaşattığı bu önemli deneyim takdir topladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Çetinkaya Spor Kulübü bahçesinde oluşturduğu izleme alanında, protokol ve Platinum müşterilerini ağırladı.

Eşleri, çocukları, arkadaşları ve yakınları ile birlikte yarışı izleme şansı yakalayan Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum müşterileri ERC Kıbrıs Rallisi'ne yönelik fotoğraflarını sosyal medyadan dapaylaşarak“Turkcell Platinum farkını” hissettiklerini söyledi.

 

Turkcell Platinum nedir?

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından ‘Turkcell Platinum Club’la ilgili şu bilgiler paylaşıldı:“Turkcell Platinum, müşterilerimize hayatlarını kolaylaştıracak, zamandan tasarruf ettirecek, ayrıcalık ve özel hizmetler sunduğumuz bağlılık programımızdır. Platinum’lular, eğlenceden spora, havaalanı transferinden ücretsiz sinema biletine, kapılarına hizmetten, THY özel yolcu programına kadar birçok hizmetten yararlanabiliyor. Ayrıca yeni cihazlara avantajlı fiyatlarla sahip olup, Lefkoşa Dereboyu ve havaalanında ücretsiz kablosuz internet ağı (Wi-Fi) kullanımının yanı sırafarklı markalarda dönemsel özel indirimler gibi pek çok hizmetten de faydalanabiliyor.

Faturalı hat sahibi olan ve Turkcell Platinum Tarife avantajlarından yararlanan tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcıları, Platinum Club üyesi olabiliyor, tüm faydaların yanında 7/24 ücretsiz olarak ve sıra beklemeden 777 numarasını arayarak özel hizmet alabiliyor.”

 

Neler söylediler?

 

 

Doğa Zeki (Avukat)

 

“Böylesi büyük bir organizasyonda Turkcell’in Platinum müşterilerine sunduğu görüş zevki bize önemli bir avantaj ve ayrıcalık sağladı. Misafirimizle birlikte organizasyona katılmaktan ise ayrıca mutlu olduk. Çok teşekkür ediyoruz.”

 

 

Cem Çerkez (Doktor)

 

“CyprusRalli’deçok özel bir ortamda bu yarışı izleme ayrıcalığını bizlere yaşattığı için Turkcell’e teşekkür ediyorum. Başarılı bir organizasyon oldu. Tüm emek verenleri ayrıca kutlamak istiyorum. Heyecan dolu bir gün yaşadık.”

 

 

Ahmet Muratoğlu (Özel Kalem Müdürü)

 

“Yurt dışında sık sık rastladığımız bir durum bu. Özel şirketlerin kendi özel müşterileri için ayırmış olduğu yerler her zaman mevcuttur. Bunun Kuzey Kıbrıs'ta da uygulanması yıllardır müşterisi olduğumuz bir şirketin Turkcell'in bize bu imkanı tanıması hepimizi mutlu etti.”

 

İzzet Türk (Banka Müfettişi)

“Bu organizasyonun ikinci senesi, Turkcell organizasyonun ana sponsoru ve öncülerden birisi. Kıbrıs'ta rallinin gelişmesi ve daha fazla kitleye hitap etmesi açısından Turkcell'in ön ayak olması çok güzel oldu. Çok önemli bir yarışı, özel bir yerden, büyük bir heyecanla izledik”

Gizem Çeliker Akandere (Şirket Yöneticisi)

“İkinci kez bu avantajı kullanıyoruz, geçen sene de ERC Rallisi’ni bu alanda yine Turkcell sayesinde rahat izlemiştik. Platinum müşteriyiz ve bizim için özel olarak düzenlenen bu alandan faydalanmak çok güzel. Yarışı en iyi yerden izledik. Çok keyifli ve çok güzel bir hizmet sunulmuş oldu.”




Etiketler :
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu