kstb

telsim

22-11-2019 10:57 SPOR

Thomas Tuchel, Neymar'ın Madrid'e gitmesine kızdı

Brezilyalı yıldız Neymar ve PSG arasındaki ipler koptu kopacak. Neymar, her ne kadar bu sezon lig maçlarında birçok defa PSG'yi ipten alsa da kulüpte olmaktan memnun değil. Teknik direktör Thomas Tuchel'le de yıldızı barışmayan oyuncu, son olarak PSG'nin lig maçı öncesi sakatlığı olmasına rağmen Madrid'e gitmesiyle bardağı taşırdı.

Thomas Tuchel, Neymar'ın Madrid'e gitmesine kızdı

PSG'nin Lille ile oynayacağı maç öncesinde sakatlığı bulunan Neymar, takımdan ayrı kalmıştı. Maçta forma giyemeyecek olan Neymar, takımla kalmak yerine Madrid'e giderek bir tenis turnuvası olan Davis Cup'ı yerinde izlemeyi tercih etti.

Sakatlığı dolayısıyla sezon başında da uzun süre forma giyemeyen Neymar, iyileştikten sonra iyi bir performans göstermesine rağmen taraftardan tepki görmüştü. 

Taraftardan gördüğü tepkiyle beraber PSG ile zaten zayıf olan bağları iyice kopma noktasına gelen Neymar, PSG'nin astronomik bonservis beklentisinden ötürü takımda kalmaya mecbur.

"Babası değilim"

Thomas Tuchel ise Neymar'ın sakatlığına rağmen Madrid'teki bir turnuvaya katılmasını hoş karşılamadı. Tuchel, "Neymar'ın Madrid'te olması hoşuma gitmedi ama ne yapabilirim ki? Babası değilim. Sadece teknik direktörüyüm" dedi.

Neymar'ın Real Madrid ve Barcelona'yla adı anıldığı için İspanya'da görünmesi de bu dedikoduları canlı tutuyor. Neymar'ın 2022 yılına kadar PSG ile sözleşmesi bulunuyor.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu