kstb

telsim

21-09-2015 11:52 EĞİTİM

The American Nursery School’da tanışma günü

Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) Okullar Grubu’na bağlı The American Nursery School, 2015 -2016 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle öğretmenlerle ailelere yönelik tanışma günü düzenledi. Aile-çocuk-okul üçgeninin önemini ön plana çıkaran okul idaresi, öğretmenlerle ailelere yönelik tanışma gününde öğrenciye yönelik tüm çalışmaların yanı sıra ailelerin de birbirlerini tanıması için mükemmel bir fırsat sundu.

The American Nursery School’da tanışma günü

Veliler çok memnun

Tanışma toplantısına katılan veliler “özenle hazırlanmış bu toplantıda çocuklarımızı deneyimli bir ekibe teslim etmenin huzurunu yaşıyoruz’’ dediler

Ailelerin katıldığı etkinliklerin önemine dikkat çeken okul idaresi tarafından, ailelerin yıl içinde minik sıralarda çocuklarıyla birlikte etkinlikler yapacağını ayrıca rutin öğrencilerin gelişimiyle ilgili bilgilendirme toplantılarının da devam edeceğini vurgulandı.

Yeni bina, yeni imkânlar

Toplantıda konuşan The American Nursery School müdürü Binnur Saymaz, “Ailelerin okulumuzun açılmasını heyecanla beklediklerini, çocukların, okul ve öğretmenlerini çok özlediklerini söylemeleri bizleri çok mutlu etti” diyerek şu bilgileri verdi:

“Bu yıl yeni binamızın yeni imkân ve olanakları sayesinde başta yüzme olmak üzere programlarımıza birçok farklı aktivite koyacak olmamız ailelerimizin ilgisini ve beğenisini çekecektir. Girne'de fark yaratacak bir eğitim anlayışıyla okul öncesinde oldukça iddialı bir şekilde yeni döneme başlıyoruz. İnanıyorum ki birçok aile çocuğunun okulumuzda bu olanaklardan faydalanmasını isteyecektir. Yeni dönemimizin yeni binamızda hepimize hayırlı olmasını diliyorum”

 

Eğitimde farklı bakış açısı

Bu yıl yeni binasında hizmet verecek olan The American Nursery School, 2 yaştan itibaren İngilizce, Türkçe ve Fransızca dillerinde eğitim verirken “eğitimdeki farklı bakış açılarının öğrenciler için faydalı olanlarıyla yola çıkıp, yaparak yaşayarak öğrenme modeli”ni uyguluyor.

 

 

 

 




Etiketler :
DİĞER EĞİTİM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu