kstb

telsim

02-08-2019 14:30 GÜNDEM

Tatar: Kamplarla, Anavatan Türkiye ile köprüler pekişiyor, gençler ortak paydada buluşuyor

Başbakan Ersin Tatar, TC Büyükelçiliği ve Başbakanlık Gençlik Dairesi organizasyonunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Gençlik Kampları ziyaretlerine gidecek ilk grup gençleri kabul etti.

Tatar: Kamplarla, Anavatan Türkiye ile köprüler pekişiyor, gençler ortak paydada buluşuyor

Başbakan Ersin Tatar, TC Büyükelçiliği ve Başbakanlık Gençlik Dairesi organizasyonunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Gençlik Kampları ziyaretlerine gidecek ilk grup gençleri kabul etti.

Gerçekleşen ziyarette Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Koordinatörü Semattin Öztürk de hazır bulundu.

Başbakan Ersin Tatar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilk etapta 53 toplamda ise 252 gencimizin Türkiye’deki kamplara giderek oralardaki arkadaşlarıyla kaynaşacaklarını ve ülkemizi oralarda anlatacaklarını ifade etti.

Tatar, böylesi kampları önemsediklerini belirterek, Anavatan Türkiye ile köprülerin pekiştirildiğini ve gençlerin ortak paydada buluştuğunu vurguladı.

Tatar, genç değişim kamplarının artarak daha üst düzey organizasyonlarla devam etmesini de diledi.

Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren de organizasyon görevini almalarının ardından hızlıca grupları oluşturmaya başladıklarını ifade ederek, tüm kafilelerin organizasyonun yapıldığını ve gençlerin kültürel anlamda gelişecekleri çok güzel kamplara gideceklerini söyledi.
Eren, gençlerin Antalya, Bolu, Trabzon, Kırşehir ve Kastamonu da gerçekleşecek kamplarda gençlerin tiyatrosal, kültürel ve sportif alanlarda birçok aktivite de yer alacaklarını belirterek güzel bir kamp geçirmelerini diledi.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu