kstb

telsim

21-12-2018 20:36 GÜNDEM

TAK’IN 45. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ...

Türk Ajansı Kıbrıs (TAK)’ın 45. kuruluş yıl dönümü nedeniyle çeşitli kurum ve kuruluşlar TAK Müdürü Fehmi Gürdallı’ya kutlama mesajı gönderdi. Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Muratoğlu mesajında, “Uzun yıllardır yapmış olduğum görevler nedeniyle Türk Ajansı Kıbrıs ile yakın bir iletişim çerçevesinde eşgüdümlü çalışmanın verdiği bir güven hissine sahip olduğumu belirtmek isterim” dedi. Değişen ve gelişen medya altyapısı ve teknolojinin; 45’inci yılına giren TAK’tan beklentileri de üst düzeye çıkaracağını kaydeden Muratoğlu, mesajında şunları kaydetti:

TAK’IN 45. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ...

Tecrübesi ve vizyonu, bu değişime açık olan personel yapısı ile TAK’ın kamuoyunu  en iyi şekilde tarafsız ve basın etiğine  uygun, doğru bilgilendirerek hizmet vereceğinden hiç şüphem yoktur.

Bugüne kadar çalışma şansı bulduğum tüm TAK müdür ve çalışanlarının 45’inci yıllarını en içten  duygularımla kutlar, nice güzel yarınlar dilerim”

UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, Türk Ajansı Kıbrıs'ın kuruluş yıl dönümünü kutladı. Ajansın çalışmalarını sürdürmesinde başarılar diledi.

Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu da mesajında TAK’ın 45’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak  “Haber alma özgürlüğüne  ve toplumu bilinçlendirme  çabalarına verdiğiniz katkılardan dolayı  size ve çalışanlarınıza başarılar ve esenlikler dilerim” dedi.

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı Sami Özuslu da kutlama mesajında, “Ülkemiz yayıncılığında çok önemli bir yer tutan Türk Ajansı Kıbrıs’a 45 yıllık geçmişinde  ve günümüzde emek veren , katkı koyan herkesi en içten duygularla kutlar, aramızdan ayrılanları saygıyla anar, çalışanlarınızla birlikte nice başarılı yıllar dilerim” ifadelerini kullandı.
 
Koopbank Genel Müdür Vekili Orhan Bürüncük “Kıbrıs Türk halkının haber alma ihtiyacında önemli bir boşluğu dolduran Türk Ajansı Kıbrıs’ın  45’inci kuruluş  yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutlar, tüm çalışanlarınızı ve TAK’ın  bugünlere gelmesinde emeği geçenleri tebrik ederiz” dedi. 
 
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden de  TAK’ın, Kıbrıs Türk haberciliğine ve toplumun demokratikleşme sürecine  yarım asra yaklaşan  köklü geçmişiyle  büyük katkılar sağladığını belirterek, TAK’ın 45’inci kuruluş yıl dönümün kutladı.

Telsim Genel Müdürü Cenk Alper de,  Kıbrıs Türk halkının sesini dünyaya duyurmak amacıyla 21 Aralık 1973’te yayın hayatına başlayan TAK’ın  Kıbrıs Türk basınının  vazgeçilmez haber kaynağı olmayı sürdürdüğünü belirterek, TAK’ın kuruluş yıl dönümünü kutladı ve başarıların devamını diledi.

Merit Lefkoşa Otel Genel Müdürü Mine Gürses de  TAK’ın 45’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak  TAK çalışanlarına  sağlık ve mutluluk diledi.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu