kstb

telsim

06-12-2017 15:08 GÜNDEM

Şok! Valiz içinde ülkeye girmeye çalıştı...

Sarp Sınır Kapısı'ndan yaya olarak Türkiye'ye geçmek isteyen Gürcistanlının taşıdığı eşya valizine saklanan kadın, yakalandı

Şok! Valiz içinde ülkeye girmeye çalıştı...

Sarp Sınır Kapısı'ndan yaya olarak Türkiye'ye geçmek  isteyen Gürcistan uyruklu bir kişinin taşıdığı eşya valizinde saklanan kadın,  kontrol sırasında yakalandı.

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Sarp Emniyet Amirliği  personeli, rutin kontrol sırasında, sınır kapısından Türkiye'ye yaya olarak giriş  yapmaya çalışan, elinde çekçek olarak tabir edilen el arabası üzerinde büyük bir  valiz taşıyan ve kimliği açıklanmayan Gürcistan vatandaşının hareketlerinden  şüphelendi.

 

 

YURDA GİRİŞ YASAĞI KONULDUĞU TESPİT EDİLDİ

Yolcu salonuna alınarak valizlerin içini açan polis, valizin içine  girmiş cenin vaziyetinde duran bir kadın bulunduğunu tespit etti. Kadının  Gürcistan uyruklu T.L. (22) olduğu belirlendi.

Kadının üzerinden çıkan kimliğin Emniyet Şube Müdürlüğünce yapılan  sorgulamasında, T.L'nin yurda giriş yasağı olduğu tespit edildi.

Türkiye'ye kaçak yollarla girmeye çalışan kadın, emniyetteki  işlemlerinin ardından Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne  teslim edildi.

 

 



DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu