kstb

telsim

03-09-2020 15:21 GÜNDEM

SERDAR DENKTAŞ, EMEKLİ POLİSLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Serdar Denktaş, KKTC Emekli Polisler Derneği’ni ziyaret etti.

SERDAR DENKTAŞ, EMEKLİ POLİSLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Denktaş’ın basın bürosundan verilen bilgiye göre, ziyarette yaptığı konuşmada, adaylık öncesi ve sonrasında yapılan anketlerde, oy oranlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaları “siyasetin çirkinlikleri” olarak gösteren Denktaş, gittiği her yerde “adaylık için ne kadar doğru bir karar verdiği” izlenimi edindiğini kaydetti.

“SEÇİMLERİN ERTELENMESİ DAHA İYİ OLURDU”

Serdar Denktaş, “Seçimlerin ertelenmesini birkaç kez talep ettim. Ertelenmesi daha iyi olurdu. Mevcut sıkıntıları aşmada kafa kafaya verirdik, ne yapılabileceği konusunda... Ama olmadı” dedi.

Kırıcı olmak için değil, tam aksine tabanda boşluğu doldurmak için aday olduğunu ifade eden Denktaş,  “5 yıl sonrayı beklemek daha uygundu benim için. Adaylığımı açıklama durumuna geldiğimde, açıklamayayım diye kamuoyu yoklamalarını ortaya attılar. Adaylığımı açıklamadan önce yüzde şu kadar oyun var dediler, açıkladıktan sonra ise daha da düşük oy alacağımı söylediler. Bunlar da seçim döneminin çirkinleri... Gittiğim yerlerde gizli ama destek vermeye hazır insanlarımız vardır” şeklinde konuştu




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu