kstb

telsim

14-05-2019 15:56 SPOR

Satrançta yenilgisiz şampiyon Dumlupınar

Satrançta, I. Lig’in şampiyonu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dumlupınar Türk Spor Kulübü oldu. Şampiyon takımın oyuncuları, geçtiğimiz gün yapılan sezonunun son lig maçlarının ardından şampiyonluğu piknikte kutladı.

Satrançta yenilgisiz şampiyon Dumlupınar

Satranç’ta, 16 Aralık 2018’de başlayıp, 12 Mayıs 2019 Pazar günü Mağusa’da yapılan son ayak maçlarıyla sona eren I. Lig’in şampiyonu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dumlupınar Türk Spor Kulübü oldu.

II. Lig ve U16 Ligleri’nde play-off karşılaşmaları yapıldıktan sonra şampiyon belirlenecek.

Toplam 18 maçta, 16 galibiyet ile 2 beraberlik alarak 34 puan alarak şampiyon olan Dumlupınar Satranç Akademi oyuncuları, geçtiğimiz gün yapılan sezonunun son lig maçlarının ardından şampiyonluğu piknikte kutladı.

Oyuncuların mutluluğu gözlerinde okunuyordu.

KIBRIS Gazetesi’ne konuşan Dumlupınar Satranç Akademi oyuncuları, bu başarılarında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dumlupınar, yenilgisiz şampiyon

I. Lig Şampiyonu Dumlupınar Türk Spor Kulübü toplam 18 maçta 16 galibiyet 2 beraberlik ve 34 puan toplarken, Yakın Doğu Üniversitesi 31 puanla 2., Lefkoşa Satranç Derneği 28 puanla 3. oldu.

II. Lig'de A Grubu 1.'si Doğa Satranç Akademisi Derneği ile B Grubu 2.'si Altın Piyon Satranç Derneği ve A Grubu 2.'si BEMSA Satranç ve Kültür Derneği ile B Grubu 1.'si Çanakkale Türk Spor Kulübü play-off karşılaşması yapacak.

Aynı şekilde U16 Ligi’nde de Kırmızı Grup 1.'si Doğa Satranç Akademisi Derneği ile Beyaz Grup 2.’si Mağusa Satranç Derneği ve Kırmızı Grubu 2.’si Lefkoşa Satranç Derneği ile Beyaz Grubu 1.’si Dumlupınar Türk Spor Kulübü play-off karşılaşması yapacak.




DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu