kstb

telsim

10-01-2021 18:29 GÜNDEM

Saner, KKTC Tüm Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni kabul etti

Başbakan Ersan Saner, KKTC Tüm Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suphi Asiltürk ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Saner, KKTC Tüm Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni kabul etti

Başbakan Ersan Saner, KKTC Tüm Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suphi Asiltürk ve beraberindeki heyeti kabul etti. Başbakan Ersan Saner KKTC Tüm Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yetkililerini kabulünde yaptığı konuşmada, “Ülkemizde hep birlikte çalışarak ve hep birlikte üreterek çok ciddi yeni açılımların gerçekleşebileceğini düşünüyorum” dedi. Saner “Bu bağlamda sizlerin de gerek yakınlarınızda gerek iş çevrelerinizde ortaya koyacağınız duruşun bizim açımızdan da çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

 

 Kurucu Dernek Başkanı Asiltürk, ise yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Derneğimizi kurmaktaki temel hedefimiz hem bireysel olarak hem de STK olarak bir gönül köprüsü olmayı hedefliyoruz. Bizim için farklı STK’ların olması bir zenginliktir  dedi.Asiltürk ilerleyen günlerde dernek üyelerimize ve basına  yapılacak tüm çalışmalar hakkında gerekli bilgilerin verileceğini eğitim,spor,kültürel faaliyetlerinin de bir an önce faaliyete geçirileceğinin de altını çizdi….  Denek Başkanı Asiltürk son olarak , Başbakan Ersan Saner’e görevinin hayırlı olmasını diledi...

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, Suphi Asiltürk dahil, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu