kstb

telsim

19-06-2019 09:13 TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy Note10 Pro kılıfları sızdırıldı

Samsung’un önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note10 Pro ile ilgili bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki ayrıntılar.

Samsung Galaxy Note10 Pro kılıfları sızdırıldı

Samsung Galaxy Note10 Pro kılıfları sızdırıldı. Hali hazırda akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda yer alan Samsung, önümüzdeki dönemde yeni amiral gemisi modelini tanıtacak. Akıllı telefon sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Güney Koreli şirket her yıl iki farklı amiral gemisi modeli ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkıyor.

S serisi yeni amiral gemisi modelleri yılın ilk yarısında, Note serisi amiral gemisi modelleri ise yılın ikinci yarısında raflardaki yerini almış oluyor.

Dolayısıyla Samsung, önümüzdeki süreçte yeni Note modeliyle karşımıza çıkacak. Güney Koreli şirket bu yıl, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak iki farklı Note modeli tanıtacak. Bu modellerden birisi klasik Note serisinin devamı niteliğindeyken, diğeri ise daha Premium özelliklerle donatılmış olan pro varyantı olacak.

Galaxy Note10 Pro ile ilgili şimdiye kadar bazı sızıntılarla karşılaşmıştık. Son olarak geçtiğimiz gün Note10 Pro için tasarlanmış olan kılıflar da gün yüzüne çıktı. Dilerseniz bu kılıfların görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.




DİĞER TEKNOLOJİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu